Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 iunie 2011

Aminteste-ti sa te bucuri

Alergam toata ziua, suntem preocupati de numarul facturilor neplatite, de frigiderul care golindu-se ne ingrijoreaza. Suntem preocupati de plata chiriei si intretinerii de groaza de probleme care ne sufoca. Suntem insa atenti si la noi? Oare am uitat sa ne jucam? Mai stim sa fim copii? Mai putem sa radem cu gura pana la urechi ? Stim sa ne bucuram de lucrurile simple si frumoase? Oare vedem cat de incruntati si incrancenati am devenit? Sa fi uitat  sa fim buni ?  
Am uitat sa ne bucuram cinstit si frumos, am uitat sa fim copii...
Cand te-ai jucat ultima oara? Cand te-ai bucurat ca un copil ultima oara? Oare ce ar trebui sa facem ?

Nu ai nevoie de mare lucru . Trebuie doar sa intelegi si sa-ti doresti sa te bucuri macar din cand in cand. Ai sa vezi ce usor este si mai ales cat de bine e nu doar pentru tine...

Un comentariu:

  1. Pe mine ma surprinde la oameni, faptul k se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca...,iar apoi tanjesc sa fie iar copii; ca isi pierd sanatatea pt a face bani, iar apoi isi pierd banii pt a-si recupera sanatatea. Faptul k se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu-si traiesc nici prezentul nici viitorul; k traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait niciodata!

    RăspundețiȘtergere